فرماندار ایلام:

اشتغال احتمال بازگشت اعتیاد را کاهش می دهد

  • کد خبر: ۱۴۵۶۴
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۱
فرماندار ایلام گفت: اشتغال احتمال بازگشت اعتیاد را کاهش می دهد.

 

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار ایلام عصر یکشنبه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان ایلام با ذکر اینکه اشتغال احتمال بازگشت معتادان بهبود یافته را کاهش می دهد، تاکید کرد: باید برای بهبود یافته گان بیکار با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت شغل ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه همه دستگاه برای برای پیشگیری و مبارزه با با این آسیب اجتماعی بسیج شوند، گفت: اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ایجاد شغل، آموزش و پرورش با آموزش دانش آموزان و خانواده های آن‌ها و سازمان فنی و حرفه ای بامهارت آموزی نقش مهمی در پیشگیری از مواد مخدر دارند.

گراوند تصریح کرد: در دنیای نوین امروز سمن ها نقشی اساسی در پیشرفت جامعه دارند و با کمک کردن به دولتها می توانند زمینه پیشرفت وارتقاء شاخص های توسعه را فراهم کنند.

وی با اشاره به برنامه های دولت برای توسعه سازمان های مردم نهاد  افزود: سمن ها برای  افزایش مشارکت مردم در مدیریت امور جامعه ظرفیتها ی ارزشمندی دارند که باید از آنها به صورت مناسب استفاده شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: