رئیس مرکز کار ایران گفت:

رونق تولید مستلزم تحقیق و پژوهش است

  • کد خبر: ۱۴۶۸۵
  • ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۶

دکتر سعید سمیعی در گفتگو با جاب نیوز گفت:

تولید از مولفه‌های اساسی و اصلی خود کفایی و استقلال یک کشور و جامعه است که برای پشت سر گذاشتن این مرزها باید در زمینه تولید به رونق برسد.

سعید سمیعی، با اشاره به شعار سال 98 توسط مقام معظم رهبری، اظهار کرد:  برای به رونق رسیدن تولید در جهان امروز بایستی به مولفه‌ها و عوامل موثر در رونق تولید توجه ویژه‌ای کرد.

وی افزود: اگر تولیدکنندگان می‌خواهند رونقی در بازار صورت بگیرد باید بعد از افزایش کیفیت و تولید کالای با کیفیت در تلاش باشند که هزینه‌ها را کاهش دهند.

سمیعی، یکی دیگر از عوامل موثر در رونق تولید را قانون گذاران دانست و بیان کرد: باید قانونی در مراکز قانون‌گذاری به تصویب برسد که موجب تسهیل در روند رونق تولید باشد.   

وی افزود: مجریان و دستگاه‌های اجرایی کشور نیز باید با تسهیل‌گری قوانین مصوب، دستگاه‌های قانونگذاری را در اجرایی شدن و تولید پر رونق تر کمک کنند.

رئیس مرکز کار ایران گفت: بانک‌ها نیز در رونق تولید می‌توانند موثر باشند که به عنوان تسهیل‌گر و کمک کننده تولید را رونق بدهند و مانع تولید نشوند.

سمیعی عنوان کرد: در این راستا فرهنگ جامعه باید به سویی برود که توجه ویژه‌ای به کالای ایرانی و خرید آن داشته باشند، البته باید تولیدکنندگان کالای با کیفیت و قیمت تمام شده را روانه بازار کنند.

وی در ادامه ذکر کرد: در شرایط فعلی کشور، عواملی دیگری می‌تواند موثر باشد از جمله برنامه‌ریزی درست برای مقابله با تحریم‌های موجود در عرصه جهانی و بین المللی، که باید تدابیر لازم در این خصوص به نحوی باشد که در این شرایط سخت اقتصادی به رونق تولید کمک کند.

سعید سمیعی، گفت: با توجه به اینکه امروز کشورمان در محاصره شدید اقتصادی استکبار جهانی است انتخاب شعار رونق تولید بهترین راهکار و ایده برای مقابله با مشکلات است .

سمیعی خاطرنشان کرد: در صورت اجرابی نشدن این شعار عواملی از جمله وابستگی به بیگانگان، افزایش بیکاری و افزایش قیمت‌ در کشور ایجاد و موجب رکود در این شرایط شده که بزرگ ترین مانع رشد و توسعه هر جوامع و کشوری است.

 وی در پایان یادآور شد: رونق تولید موجب استقلال کشور از بیگانگان و دشمنان خواهد شد در واقع همه باید در تلاش باشند که این شعار در جامعه جایگاه واقعی خودش را پیدا کند و اجرایی شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: